IJsclub IJsvermaak, bestaat al meer dan 100 jaar en zorgt,  wanneer er natuurijs is, dat de koek en zopie keet aan de Dreef wordt geplaatst. Deze staat gestald bij Boer Versteeg aan de Wagendijk. Zodra het ijs sterk genoeg is, brengt Containerbedrijf Verhoef, geheel belangeloos, de keet naar het natuurgebied. De ijsclub zorgt voor  de inkoop  van Chocomel etc., maakt de verlichting voor de baan in orde. En als er sneeuw gevallen is, ook voor het schoonhouden van de baan. Ook worden er, indien er genoeg vrijwilligers zijn om te helpen, een kindermiddag of vossenjacht gehouden. Ook onderhoud het bestuur de contacten met de omliggende ijsverenigingen,  zodat als het  natuurijs sterk genoeg is, de Hart van Holland toertocht gereden kan worden. Dit is veel werk, daarom is de ijsclub nog op zoek naar enthousiaste mensen die dan willen helpen.  Al is het maar een paar uurtjes in de koek en Zopie tent. 

Eens per jaar wordt er een ledenvergadering gehouden, meestal eind november of begin december in het Irene Gebouw aan de Wagendijk. .  

De  twee ijsclubs Hoek van Spengen en IJsvermaak hebben samen in 1994 het jeugdschaatsen opgericht. Zij doneren ook elk jaar aan het jeugdschaatsen om het zo betaalbaar te houden.

Voorzitter:  Henk Versteeg

Penningmeester:   Ad Versteeg

Secretaresse: Eef van Schaik 

Wout Veenis

Cor van de Lek